close
  • woensdag 30 september
Vrije tijd

Genomineerden ‘Leukste uitje 2020’ zijn bekend

Genomineerden ‘Leukste uitje 2020’ zijn bekend

Er zijn 100 uitjes in de race voor de titel ‘Leukste uitje 2020’, verdeeld over verschillende categorieën. Tijdens de stemronde van deze ANWB-verkiezing brachten leden in totaal 80.000 stemmen uit op uitjes die zij het meest waarderen, in de provincie, over de grens en landelijk.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens negen feestelijke bijeenkomsten in de periode van 20 januari tot en met 30 januari 2020. De ANWB gaat dit jaar on tour en is te gast bij winnaars van de afgelopen jaren om de prijzen in de regio’s uit te reiken.

Tiende editie

De tour eindigt op 30 januari in DierenPark Amersfoort met de bekendmaking van de prijzen “Leukste uitje over de grens” en de grote prijs: ‘Leukste uitje van Nederland 2020’. De ANWB organiseert de verkiezing ‘Leukste uitje 2020’ voor de tiende keer. Kijk hier voor een overzicht van alle genomineerden.

De verkiezing ‘Leukste uitje 2020’ is onderdeel van ANWB Eropuit. Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit beleven. De ANWB biedt tevens tickets voor theatervoorstellingen, diverse verblijfsarrangementen en honderden wandel- en fietsroutes: kortom alles om er in Nederland op uit te gaan.

Geschreven door: Redactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Volg ons via Facebook