close
  • woensdag 21 april
Mobiliteit

Nieuw: bespaar op je maandlasten met je autoverzekering

Nieuw: bespaar op je maandlasten met je autoverzekering

Heb jij ook een auto die je weinig gebruikt? Je rijdt ermee naar de supermarkt of af en toe eens naar vrienden of familie. De meeste tijd staat je auto gewoon stil. Maar jouw maandelijkse kosten voor de auto lopen wel door. Daar is nu een mooie oplossing voor.

Kostbaar

Een auto is een kostbaar bezit. Je betaalt geld voor de wegenbelasting, APK keuringen, regelmatige onderhoudsbeurten en natuurlijk de verzekering. Ook al rij je weinig, deze kosten lopen gewoon door. De auto wegdoen wil je niet, want het is gewoon makkelijk dat je ‘m kan pakken wanneer je ‘m nodig hebt.  

Betaal voor gebruik

Om de kosten voor de auto die veel stil staat binnen de perken te houden heeft Bundelz Autoverzekering een betaal-voor-gebruik systeem ontwikkeld. Je betaalt per bundel van 1.000 kilometer in plaats van per maand. Pas als die bundel op is betaal je automatisch een nieuwe. Je betaalt dus alleen voor de kilometers die je rijdt en bent altijd verzekerd, ook als de auto stil staat. Een slimme oplossing voor automobilisten die de auto weinig gebruiken en willen besparen op hun vaste lasten!

Een nieuwe vorm van verzekeren

Bij Nationale – Nederlanden werd via marktonderzoek ontdekt dat er in Nederland heel veel auto’s zijn die nog maar weinig worden gebruikt. Zij betalen net zoveel voor hun auto als mensen die dagelijks honderden kilometers afleggen. Dat kon eerlijker vonden ze bij NN en zo is Bundelz ontstaan. Een klein kastje dat je in je auto plaatst houdt de gereden kilometers bij. De Bundelz app op je smartphone geeft je dagelijks inzage in de gereden kilometers en het verbruik van je bundel. Een moderne, digitale vorm van verzekeren die voordelig is als je weinig rijdt!

Wil jij ook jouw auto slim verzekeren? Bereken jouw persoonlijke bundelprijs.

Geschreven door: Redactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Volg ons via Facebook