close
  • zaterdag 8 mei
Algemeen

Schrijf jij een boek, dan spreken we je graag

Schrijf jij een boek, dan spreken we je graag

Meer dan een miljoen Nederlanders schrijven een boek of willen een boek schrijven. Zij willen het liefst schrijver worden. Wanneer ben je dat eigenlijk? Waar komt die wens vandaan? Over welk onderwerp wordt er geschreven en waarom?

Voor een serie over schrijvers in spé zoeken wij mensen die werken aan het schrijven van een boek zonder te weten of dat ooit uitgegeven wordt. Wat drijft hen en hoeveel tijd steken ze hierin? Is het de wens om een boek te schrijven en hun baan op te zeggen en schrijver te worden of blijft het bij een hobby? Hoe gaat het ze af en wie leest er mee? Komt het af en wanneer dan? Hoe maken ze van hun teksten een boek en welke uitgever gaat het op de markt brengen? Of kiezen ze ervoor dit in eigen beheer te doen?

Ben jij die gepassioneerde schrijver en wil jij hierover vertellen voor onze rubriek ‘Schrijvers in de regio’, dan komen we graag met jou in contact. Voor het online magazine ‘50plus in Nederland, de tijd van (je) leven’ zetten we graag mensen met een bijzonder idee en een zekere gedrevenheid in het licht. Jouw eerste interview als schrijver!

Mail jouw naam en telefoonnummer aan: info@50plusinnederland.nl

Geef kort aan wie je bent, waar je over schrijft en wat jouw drijfveer is.

 

Geschreven door: Redactie

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Volg ons via Facebook