Accessoires zijn geen overbodige luxe, maar juist enorm handig

Accessoires in de vorm van portemonnees of toilettassen worden vaak vergeten, maar zijn niet alleen enorm handig maar juist ook heel functioneel. Mits deze van een goeie kwaliteit zijn zodat ze evenleng meegaan als de tas die je draagt. We geven een aantal voorbeelden.

Geld of een bankpas in je jas- of broekzak dragen? Doe het niet. Ten eerste ziet het er niet uit om zo’n bundeltje of kaartje in je broekzak te hebben en ten tweede gaan bankpassen gewoonweg snel kapot als je zo bij je draagt.

Beter is het om een goeie portemonnee of een heuptasje aan te schaffen. Dan ben je er van verzekerd dat je spullen in tact blijven en je contante geld bijeen blijft.

Dames- en herenportemonnee

Het verschil tussen een dames- en een herenportemonnee is niet altijd even duidelijk, tenzij het om een kleur gaat waar de heren niet graag mee gezien worden. Veel mensen kiezen voor leren exemplaren in bruin of zwart, zoals bijvoorbeeld de Cowboysbag Purse Holt Tobacco.

Geen gewicht op je schouders

Een handtas wordt veelal slechts door dames gedragen. Alhoewel het de heren ook heus niet misstaat. Denk daarbij aan een Calvin Klein Street pack Navy. In een prachtig blauwe kleur is dit een sterke heuptas die bij iedere outfit past. Het voordeel van een heuptas is dat je geen gewicht op je schouders of rug hoeft te dragen. Superhandig tijdens een fikse wandeling of tracking-tocht waarbij je liever je handen vrij hebt en niet veel hebt mee te nemen.

Mooi te combineren met een weekendtas

Naast heuptassen en portemonnees mag de toilettas ook niet ontbreken. Schaf er eentje aan van een goeie kwaliteit. Vooral zij die regelmatig op (zaken)reis gaan, weekendjes er op uit zijn of zo af en toe een midweekje pakken. Een functionele en sterke toilettas is dan geen overbodige luxe. Voor de heren bijvoorbeeld de Wash Bag Newington van Cowboysbag en voor de dames de Herschel Chapter Ash Rose. Allemaal in een handig formaat, oersterk en mooi te combineren met een (zelfde merk) weekendtas of reistas.

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top